ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΜΠΑΜΠΟΥ ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΙ

Η εταιρεία Thesscafe πρόσθεσε στα προϊόντα της πλαστικά, μπαμπού και μεταλλικά καλαμάκια, με σκοπό να υποστηρίξει, να εκπαιδεύσει και να εμπνεύσει άτομα και επιχειρήσεις κάθε είδους για να κάνουν τη μετάβαση σε επαναχρησιμοποιούμενες και βιώσιμες εναλλακτικές λύσεις, προκειμένου να μειώσουμε τα καταστροφικά αποτελέσματα που έχει η πλαστική ρύπανση στον πλανήτη μας.

Τα οικολογικά καλαμάκια Bamboomaki είναι πλήρως βιοαποικοδομήσιμα και 100% οργανικά. Καλλιεργούνται και κατασκευάζονται χειροποίητα στο Μπαλί της Ινδονησίας. Χρησιμοποιείται ολόκληρο το μίσχο του μπαμπού με αποτέλεσμα να υπάρχουν μηδενικά απόβλητα. Αυτό σημαίνει ότι τα καλαμάκια έχουν μικτές διαμέτρους λόγω του φυσικού μεταβαλλόμενου πάχους του φυτού, καθιστώντας τα μια τέλεια επιλογή για μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών ποτών.

ΠΩΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ
Τα επαναχρησιμοποιούμενα καλαμάκια Bamboomaki είναι φτιαγμένα από ολόκληρα κομμάτια μπαμπού και με την κατάλληλη και εύκολη φροντίδα μπορείτε να τα χαρείτε εώς και 1 χρόνο! Απλά ακολουθώντας μερικά γρήγορα και εύκολα βήματα:

Βήμα 1. Πριν την πρώτη τους χρήση να τα ξεπλύνετε με σαπούνι και νερό. Αυτό βοηθά στην απομάκρυνση όλων των υπολειμμάτων.
Βήμα 2. Μετά από κάθε χρήση, ξεπλύνετε τα μπαμπού καλαμάκια πολλαπλών χρήσεων κάτω από τη βρύση και κάθε τόσο καθαρίστε το εσωτερικό χρησιμοποιώντας τη βούρτσα καθαρισμού. Μπορείτε ακόμη να τα βάλετε στο πλυντήριο πιάτων, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε απενεργοποιήσει τη λειτουργία ζεστού και στεγνού καθαρίσματος και στο τέλος να τα στεγνώσετε αμέσως.
Βήμα 3. Να αφήνετε πάντα να στεγνώσουν πλήρως τα καλαμάκια μπαμπού, αλλά μην φοβάστε, στεγνώνουν πολύ γρήγορα! Φυλάσσετε τα καλαμάκια σας σε καλά αεριζόμενο χώρο και ποτέ σε αεροστεγή δοχεία ή βάζα.
Βήμα 4. Τα φυσικά πουγκιά μας από λινάτσα και λινό, κρατούν τα καλαμάκια καλά αεριζόμενα καθώς τα βοηθάνε να αναπνέουν.

Οικολογική Διαφήμιση

Χαράξτε το logo του Μπαρ ή του Εστιατορίου σας πάνω στο βιοαποικοδομήσιμο μπαμπού καλαμάκι, με το οποίο θα σερβίρετε το ποτό ή το κοκτέιλ σας. Αυτό το μπαμπού καλαμάκι ο πελάτης θα το παίρνει δώρο και θα το έχει για προσωπική του χρήση για τουλάχιστον 1 χρόνο αποκτώντας οικολογική συνείδηση, ενώ ταυτόχρονα θα έχει και ένα recall της επιχείρησή σας!

Αποκτώντας η επιχείρησή σας οικολογική συνείδηση, συνδυάζοντας την διαφήμιση με την πρωτοτυπία, τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά, καθώς εκτός από τα πλαστικά καλαμάκια μιας χρήσης που γλιτώνει το περιβάλλον από το κατάστημά σας, πολλαπλάσια θα είναι και αυτά που δεν θα χρησιμοποιηθούν ποτέ καθώς οι πελάτες σας θα έχουν τα μπαμπού καλαμάκια που τους προσφέρατε!

cleaning1
cleaning2
grid4