1. Τοποθετούμε κρύο γάλα στο κύπελλο που συνοδεύει το μίξερ. Χρησιμοποιούμε μόνο την αναγκαία ποσότητα για κάθε παραγγελία.
2. Αναδεύουμε με το μίξερ για 5 δευτερόλεπτα ελάχιστα κάτω απο την επιφάνεια του γάλακτος, διότι είναι πιο ελαφρύ και αποκτά εύκολα όγκο.
3. Έπειτα βυθίζουμε τον αναδευτήρα κατά το μέσον του συνολικού όγκου που επεξεργαζόμαστε, ώστε να αναμειχθεί αποτελεσματικά ολόκληρη η ποσότητα γάλακτος που θέλουμε να διογκώσουμε.
Σε χρονικό διάστημα λίγων δευτερολέπτων θα έχουμε δημιουργήσει ένα τέλειο κρύο αφρόγαλα, γευστικό, ελαστικό, πλούσιο με βελούδινη υφή!