Το νερό είναι το απαραίτητο γευστικό στοιχείο των ροφημάτων. Η κακή διαχείριση του νερού μπορεί να οδηγήσει σε γευστικές αλλοιώσεις και να προκαλέσει βλάβες στις μηχανές. Χρησιμοποιώντας τα συστήματα βελτιστοποίησης νερού μειώνεται η ανθρακική σκληρότητα (περιεκτικότητα σε άλατα), εξισορροπούνται τα μεταλλικά στοιχεία και έτσι αναδεικνύεται η γεύση και η ποιότητα του καφέ.
Τα οφέλη από την χρήση συστημάτων βελτιστοποίησης νερού είναι μεγάλα:
- Σταθερά υψηλή ποιότητα σε όλα τα ζεστά και κρύα ροφήματα σε γεύση και σε άρωμα
- Μέγιστη προστασία του εξοπλισμού
- Σταθερά ικανοποιημένοι πελάτες
- Προσέλκυση νέων πελατών
Δώστε την δυνατότητα στους πελάτες σας να απολαμβάνουν καφέ «γεμάτο» άρωμα και γεύση!