Η εταιρεία Thesscafe, με αντικείμενο την εμπορία καφέ και σχετικών προϊόντων που απευθύνεται στην αγορά της Horeca, είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος της ιταλικής εταιρείας Gima Caffe, της ICS για την Β. Ελλάδα αλλά και άλλων σημαντικών brands.

Ιδρύθηκε το 2004 με έδρα στην Θεσσαλονίκη από τον Παναγιώτη Λεωνταρά και πολύ σύντομα κατέκτησε ένα σημαντικό κομμάτι της αγοράς, κυρίως στην πόλη της Θεσσαλονίκης, την Χαλκιδική και την Κατερίνη.

Σήμερα η εταιρεία αυξάνει συνεχώς τον κατάλογο των προϊόντων της και εξελίσσει τις υπηρεσίες της πάνω στο κομμάτι του after sales service, παρέχοντας τις καλύτερες υπηρεσίες λόγω της ευελιξίας και της ταχύτητάς της. Διαθέτοντας μια πλούσια γκάμα προϊόντων με την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας και τιμής σε συνδυασμό με το τμήμα εξειδικευμένου προσωπικού προσφέρει στους πελάτες τις την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και την ασφάλεια μιας υπεύθυνης εταιρείας.

Οι συνεργάτες μας στο τμήμα πωλήσεων εκπαιδεύονται διαρκώς για να είναι πλήρως ενημερωμένοι σχετικά με την αγορά του καφέ. Η εκπαίδευση barista είναι βασικός μας στόχος έτσι ώστε να αποτυπώνεται στο φλιτζάνι και να αναδεικνύεται η ιδιαίτερη γεύση του καφέ.